Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Productiemedewerker

Dit bedrijf, gelegen in Oosterhout. maakt heerlijke koekjes. Je kent ze wel. Jij koopt ze namelijk gewoon in de supermarkt. Werken bij dit bedrijf is meer dan alleen koekjes van de lopende band af smullen. Maken, inpakken, mixen van koek en bedienen van machines behoren tot jouw taken. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een echte fabriekscultuur. Het team is hecht, gedreven en loyaal.

Productiemedewerker Biologische Producten

Het bedrijf produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Alle medewerkers geloven oprecht in de kracht van biologisch eten en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken zij de mooiste biologische producten voor in de supermarkt.

Lijnoperator afvulafdeling

Als Lijnoperator Afvulafdeling ga je fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.

Allround Productiemedewerker Inpakafdeling

Als Allround Productiemedewerker Inpakafdeling ga je fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.

Operational Excellence Specialist

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert kunststof high performance B2B verpakkings-oplossingen voor de farmaceutische en specialty chemicals industrie. Ze ondersteunen onze wereldwijd opererende klanten bij het verhogen van de verkopen, het verminderen van de kosten en het borgen van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van hun verpakkingen.

Klantenservice Medewerker

Je gaat werken bij een toonaangevende horecagroothandel – gevestigd in de regio Breda – die landelijk levert. De functie van Klantenservice Medewerker is zowel fulltime als parttime in te vullen. De werktijden vallen tussen 7.00u en 19.00u. 

Customer Care Medewerker

Je gaat werken bij een toonaangevende horecagroothandel – gevestigd in de regio Breda – die landelijk levert. De functie van Customer Care Medewerker is zowel fulltime als parttime in te vullen. De werktijden vallen tussen 7.00u en 19.00u. 

Productie Technisch Assistent

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert kunststof high performance B2B verpakkings-oplossingen voor de farmaceutische en specialty chemicals industrie. We ondersteunen onze wereldwijd opererende klanten bij het verhogen van de verkopen, het verminderen van de kosten en het borgen van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van hun verpakkingen. Ons assortiment bestaat uit een brede range van productlijnen, ontwikkeld voor het transport van gevaarlijke goederen (UN-approved). Verder zijn we ingericht op het op maat ontwikkelen van verpakkingsoplossingen. 
Onze ontwikkelings-, productie- en logistieke processen zijn gecertificeerd door onafhankelijke instanties, worden regelmatig geïnspecteerd door middel van audits en voldoen aan de hoge eisen van onze klanten en omgeving. CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft verkoopvestigingen in 6 landen. Het hoofdkantoor en de productievestiging bevinden zich in Rijen.
 

De afdeling Productie is verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrekking tot het produceren, controleren en assembleren van eindproducten met extrusieblaas- en spuitgietmachines, volgens planning en gestelde specificaties en met in achtneming van de geldende veiligheidsnormen, kwaliteitseisen en werkinstructies.