Chief Financial Officer

Labour Power Company, opgericht in 2020, is de moederorganisatie van een aantal bedrijven gespecialiseerd in de bemiddeling van arbeidsmigranten die veelal tijdelijk in Nederland verblijven. Labour Power Company bestaat op dit moment uit een zevental bedrijven die allen één of meerdere specialisaties en een eigen profiel hebben: Duijndam, EuroDetach, Goodmorning, HOBIJ, Job Invest, Kobus en My Flexwork. Klanten zijn actief in de glastuinbouw, AGF, voedingsmiddelenindustrie, logistiek en technische sectoren. Alle bedrijven bestaan 15-30 jaar en hebben zich succesvol bewezen in de markt, zowel voor hun klanten als in het welzijn en ontwikkeling van de flexwerkers. Op dit moment zijn ruim 12.000 flexwerkers en circa 280 vaste medewerkers werkzaam binnen de bedrijven van de Labour Power Company. Met eigen HR advies, werving in binnen- en buitenland, huisvesting, logistiek, in-house servicing en opleiding- en loopbaanbegeleiding van de flexwerkers zijn de bedrijven in staat om een integrale dienstverlening aan te bieden. Dit jaar zal de Labour Power Company nog minimaal twee nieuwe deelnemingen aan haar palet toevoegen. Over 2022 is de verwachte omzet bijna € 300 mln (zonder nieuwe overnames)., waarmee Labour Power Company tot de Top 20 van grootste uitzendbedrijven in Nederland behoort. Voor 2023 worden ook meerdere overnames verwacht. Vanwege deze zeer snelle groei gaat Labour Power Company het directieteam uitbreiden en is daarom op zoek naar een CFO – Chief Financial Officer

Magazijnmedewerker

Het bedrijf is een jong en snelgroeiend bedrijf en al meer dan 10 jaar actief binnen de ondermode. De producten worden wereldwijd in meer dan 50 verschillende landen verkocht en geleverd, waarbij het grootste deel van de afzet zich bevindt in Europa.

Heftruckchauffeur

Je gaat werken voor een internationale verkooporganisatie op het gebied van verse groente en fruit. Het bedrijf levert een dagvers assortiment aan supermarkten, groothandelaren en verwerkende industrie. Het gaat om een fulltime functie in twee ploegen en bij toerbeurt in het weekend. De starttijd van een dienst in de ochtend is tussen 06:00 en 08:00 uur en in de middag tussen 12:00 en 14:00 uur. Als team werk je door tot einde werk en alle werkzaamheden zijn gedaan.

Productiemedewerker

Dit bedrijf, gelegen in Oosterhout. maakt heerlijke koekjes. Je kent ze wel. Jij koopt ze namelijk gewoon in de supermarkt. Werken bij dit bedrijf is meer dan alleen koekjes van de lopende band af smullen. Maken, inpakken, mixen van koek en bedienen van machines behoren tot jouw taken. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een echte fabriekscultuur. Het team is hecht, gedreven en loyaal.

Managing Director

Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf voorziet dagelijks duizenden telers met innovatieve kunststof oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, sierpotten en meer. 

Magazijnmedewerker

Je gaat werken bij een groothandel in koken en tafelen in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is toeleverancier van zowel de horeca- als de retailsector.

Productiemedewerker Biologische Producten

Het bedrijf produceert en distribueert duurzame levensmiddelen. Alle medewerkers geloven oprecht in de kracht van biologisch eten en haar positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maken zij de mooiste biologische producten voor in de supermarkt.

Lijnoperator afvulafdeling

Als Lijnoperator Afvulafdeling ga je fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.

Allround Productiemedewerker Inpakafdeling

Als Allround Productiemedewerker Inpakafdeling ga je fulltime aan de slag bij een van oorsprong familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren van de beste (smeerbare) vleesproducten. Het bedrijf is gevestigd in de regio Breda/Oosterhout.

Operational Excellence Specialist

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert kunststof high performance B2B verpakkings-oplossingen voor de farmaceutische en specialty chemicals industrie. Ze ondersteunen onze wereldwijd opererende klanten bij het verhogen van de verkopen, het verminderen van de kosten en het borgen van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van hun verpakkingen.