Operator / Productiemedewerker MIM

Jij gaat als Operator/ Productiemedewerker MIM aan de slag bij een groot kunststof productiebedrijf in de regio Boxtel. Het bedrijf telt inmiddels meerdere afdelingen. Het gaat om een fulltime functie, in dagdienst. 

Medewerker Productie

Jij komt als Medewerker Productie in de regio Den Bosch/ Boxtel te werken bij een fullservice-spuitgieter gespecialiseerd in het fijnste precisiewerk. De producten die zij maken zijn nodig om systemen in onder meer de foodindustrie, automotive en healthcare te laten draaien. Hierbij staat nauwkeurigheid centraal. Als Medewerker Productie ga je werken in 5-ploegen, in een +/- 34-urige werkweek.

Allround Productiemedewerker

Je gaat werken bij een producent van hoogwaardige kunststofspuitgietproducten, gevestigd in de regio Boxtel. Er werken ongeveer 130 mensen bij dit nog altijd groeiende bedrijf. Als Allround Productiemedewerker ga je voor ongeveer 34 uur per week voor ze aan de slag, in een 5-ploegensysteem. 

Cleanroom Medewerker

Je gaat werken bij een in de regio Boxtel gevestigd bedrijf, actief in de kunststof productie. De producten van dit bedrijf – waar op dit moment ongeveer 130 mensen werken – zijn bedoeld voor de medische industrie. De functie van Cleanroom Medewerker is voor +/- 34 uur in de week. Je bent werkzaam in een 5-ploegensysteem.

Heftruckchauffeur

Je gaat werken bij een productietechnisch bedrijf waar metaal wordt bewerkt en sterker wordt gemaakt. Het bedrijf is gevestigd in de regio Boxtel. Als Heftruckchauffeur ga je fulltime – op basis van een 38-urige werkweek – voor ze aan de slag, in dagdiensten. Van maandag tot donderdag werk je van 07.00u tot 16.45u en op vrijdag van 07.00u – 11.45u. Zo ga je lekker op tijd het weekend in! 

Teamleider Expeditie

Je gaat werken bij een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf, gevestigd in de regio Eindhoven. Samen met je collega teamleiders draag je binnen de organisatie de verantwoordelijkheid voor de binnenkomst-, opslag- en uitgaande processen. De functie van Teamleider Expeditie betreft een fulltime aanstelling, waarbij je in principe in twee ploegen werkt. Maar ook werk je af en toe in dagdienst.