Kassière

Dit bedrijf in Den Bosch is een groothandel voor foodprofessionals. Professionals komen hier zelfstandig hun inkopen doen, ze worden daarbij geholpen door de werknemers die hier rondlopen. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen en wordt vanuit een centraal punt gestuurd waardoor alles landelijk goed wordt afgestemd.

Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Operator / Productiemedewerker MIM

Jij gaat als Operator/ Productiemedewerker MIM aan de slag bij een groot kunststof productiebedrijf in de regio Boxtel. Het bedrijf telt inmiddels meerdere afdelingen. Het gaat om een fulltime functie, in dagdienst. 

Medewerker Productie

Jij komt als Medewerker Productie in de regio Den Bosch/ Boxtel te werken bij een fullservice-spuitgieter gespecialiseerd in het fijnste precisiewerk. De producten die zij maken zijn nodig om systemen in onder meer de foodindustrie, automotive en healthcare te laten draaien. Hierbij staat nauwkeurigheid centraal. Als Medewerker Productie ga je werken in 5-ploegen, in een +/- 34-urige werkweek.

Allround Productiemedewerker

Je gaat werken bij een producent van hoogwaardige kunststofspuitgietproducten, gevestigd in de regio Boxtel. Er werken ongeveer 130 mensen bij dit nog altijd groeiende bedrijf. Als Allround Productiemedewerker ga je voor ongeveer 34 uur per week voor ze aan de slag, in een 5-ploegensysteem. 

Cleanroom Medewerker

Je gaat werken bij een in de regio Boxtel gevestigd bedrijf, actief in de kunststof productie. De producten van dit bedrijf – waar op dit moment ongeveer 130 mensen werken – zijn bedoeld voor de medische industrie. De functie van Cleanroom Medewerker is voor +/- 34 uur in de week. Je bent werkzaam in een 5-ploegensysteem.