Logistiek Medewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Zevenbergen, is gespecialiseerd in het produceren van kunststof tuinbouwproducten voor de professionele teler in Nederland en de rest van de wereld. De functie van Logistiek Medewerker betreft een baan van 32 tot 40 uur per week waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

Machine Operator

Het bedrijf waar jij als Machine Operator terecht komt is gevestigd in de regio Breda. Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf voorziet dagelijks duizenden telers met innovatieve kunststof oplossingen als trosbeugels, clips, haken, substraatbakken, sierpotten en meer. Als Machine Operator kun jij hier parttime of fulltime aan de slag gaan in een tweeploegendienst.  

Grondstofmedewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Zevenbergen, is gespecialiseerd in het produceren van kunststof tuinbouwproducten voor de professionele teler in Nederland en de rest van de wereld. De functie van Grondstofmedewerker betreft een baan van 32 tot 40 uur per week waarbij je in dagdienst werkzaam bent.

Productiemedewerker

De organisatie, gevestigd in de regio Roosendaal, is een toonaangevend full-service distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in machines en vrachtwagens. De focus ligt op het leveren van machines en materiaal voor de bouw, material handling, recycling en transportindustrie. De functie van Productiemedewerker betreft een fulltime aanstelling van 36 tot 40 uur per week, waarbij je in dagdienst actief bent.

Operator

Het bedrijf waar je als Operator voor gaat werken is gespecialiseerd in het produceren van vriesverse producten die in veel landen verkocht worden. De onderneming is gevestigd in de regio Breda/ Oosterhout en wanneer je als Operator bij ze aan de slag gaat, ga je fulltime werken in 3-ploegendiensten.