Receptionist(e)

Het bedrijf is gevestigd in Zevenbergen. Al ruim 30 jaar houden zij zich bezig met het produceren van kunststof tuinbouwproducten. Dit doen ze voor de professionele telers in Nederland maar ook voor het buitenland. Een internationaal bedrijf waar zij met +/- 45 gezellige werknemers te werk gaan. 

Logistiek medewerker

Je gaat werken bij een in de regio Tilburg/ Gilze gevestigde producent van alledaagse artikelen. Als Orderpicker ben je werkzaam binnen de papierafdeling. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag gaan (24 – 40 uur per week) en kunt kiezen voor werken in dagdienst of ploegen. 

Warehouse Medewerker

Het is voor het eerst dat dit bedrijf zelfvoorzienend gaat handelen. Ze gaan namelijk in een gloednieuw distributiecentrum ongeveer 60 hotels voorzien van eten en drinken. Een pand met gloednieuwe apparatuur en veel mogelijkheden. 

Operator Medicatie

Dit bedrijf richt zich op het produceren en ontwikkelen van geneesmiddelen. Het bedrijf ligt in Nijmegen en is op zoek naar een betrokken Operator voor de productie. Dit bedrijf is dynamisch, veelzijdig en internationaal actief. Hier worden moderne technologieën ondersteund door een buitengewone kennis.  

Productiemedewerker

Dit bedrijf, gelegen in Oosterhout. maakt heerlijke koekjes. Je kent ze wel. Jij koopt ze namelijk gewoon in de supermarkt. Werken bij dit bedrijf is meer dan alleen koekjes van de lopende band af smullen. Maken, inpakken, mixen van koek en bedienen van machines behoren tot jouw taken. Werken bij dit bedrijf betekent werken in een echte fabriekscultuur. Het team is hecht, gedreven en loyaal.

Medewerker Klantenservice

Je gaat aan de slag als Medewerker Klantenservice bij een toonaangevend bedrijf in de horecagroothandel. Ze staan voornamelijk bekend om de duurzame relatie met de klanten en goede services. 

HR Adviseur

Dit bedrijf gelegen in Eindhoven is een jong bedrijf en is gespecialiseerd in Intergraded Facility Management. Hier kan je jezelf ontwikkelen in een professionele omgeving waarbij ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd. 

Teamleider Klantenservice

Je gaat aan de slag als Teamleider Klantenservice bij een toonaangevend bedrijf in de horecagroothandel. Ze staan voornamelijk bekend om de duurzame relatie met de klanten en goede services. 

Medewerker Klantenservice

Je gaat aan de slag als medewerker klantenservice bij een toonaangevend bedrijf in de horecagroothandel. Ze staan voornamelijk bekend om de duurzame relatie met de klanten en goede services. 

Logistiek Medewerker

Het bedrijf is een toonaangevende Europese producent van granulaat. Het wordt geproduceerd in een moderne, flexibele en compacte fabriek gelegen in Oss. Het bedrijf onderscheidt zich door de goede kwaliteit in combinatie met flexibiliteit, hoge servicegraad en mogelijkheid voor technische ondersteuning. Door de groei zoeken ze een logistiek medewerker.