Customer Service Medewerker Veghel

Je gaat werken bij een toonaangevende horecagroothandel, gevestigd in de regio Veghel! De functie van Customer Service Medewerker is zowel fulltime als parttime in te vullen. De werktijden vallen tussen 7.00u en 19.00u. 

Commercieel Medewerker Binnendienst

Dit bedrijf is al 40 jaar actief als groothandel in laboratorium en practicum producten voor Biologie, Natuurkunde en Scheikunde. Het is een familiebedrijf met zijn wortels in Zaltbommel en hier zijn is het bedrijf dan ook nog steeds gevestigd. De groothandel is gericht op verschillende doelgroepen en zoeken nu een versterking op de Onderwijs tak bij de commerciële binnendienst.

Controller

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert kunststof high performance B2B verpakkings-oplossingen voor de farmaceutische en specialty chemicals industrie. We ondersteunen onze wereldwijd opererende klanten bij het verhogen van de verkopen, het verminderen van de kosten en het borgen van de veiligheid, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van hun verpakkingen. 
Ons assortiment bestaat uit een brede range van productlijnen, ontwikkeld voor het transport van gevaarlijke goederen (UN-approved). Verder zijn we ingericht op het op maat ontwikkelen van verpakkingsoplossingen. Onze ontwikkelings-, productie- en logistieke processen zijn gecertificeerd door onafhankelijke instanties, worden regelmatig geïnspecteerd door middel van audits en voldoen aan de hoge eisen van onze klanten en omgeving.
 

Supply chain manager

Dit bedrijf is het verbindende partner in technologie en innovatie. De technische en hightech oplossingen die dit bedrijf maakt worden wereldwijd toegepast. Dit bedrijf zorgt voor een verbindende rol in de dynamiek van samenleving en technologie.

Backoffice Controller

Job Invest, gevestigd in Den Bosch, bestaat bijna 15 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de provincie Noord-Brabant. Met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze kandidaten en klanten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden! Het is dan ook van belang dat jij van binnenuit de drang hebt om het verschil te maken, want deze skill moet iedere medewerker bij Job Invest hebben!    

Administratief medewerker logistiek

Het bedrijf is gevestigd in Goirle die levert aan klanten in het binnen- en buitenland. Dit zijn klanten in de vliegtuigindustrie, in de medische sector en o.a. technische apparatenbouw. Er worden hoge eisen gesteld aan alles, dus dat betekent veel administratief werk. Daar hebben wij jou hard voor nodig!

Kassière

Dit bedrijf in Den Bosch is een groothandel voor foodprofessionals. Professionals komen hier zelfstandig hun inkopen doen, ze worden daarbij geholpen door de werknemers die hier rondlopen. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen en wordt vanuit een centraal punt gestuurd waardoor alles landelijk goed wordt afgestemd.

Medewerker entree

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar.

Verkoopmedewerker wijn en gedistilleerd

Deze groothandel voor foodprofessionals is één van de grootste in de Benelux, met een persoons- en service gerichte cultuur door de hele organisatie voelbaar. 

Medewerker Voorraadbeheer

Dit bedrijf wil de beste resultaten bereiken door een efficiënte inzet van mensen en middelen. Het doel is om de kosten van de klant zo inzichtelijk te maken en een deel van de logistiek uit handen van je ziekenhuis te ontnemen. Hierdoor kan je als klant bezighouden met het aller belangrijkst: de zorg voor je patiënten.