Inhouse recruitment

Inhouse Recruitment Partner

Met het Inhouse Recruitment Partner plan haalt u onze kennis en expertise direct in huis! Job Invest is namelijk de specialist in het werven van personeel, passend bij uw vacatures en organisatie. En zo verzekert u zichzelf van een recruiter die uitsluitend oog heeft voor uw organisatie. De recruiter opereert onder uw naam en zal ook alle kennis en ervaring met u delen. Op deze manier wordt uw werving en selectie op een professionele en kwalitatieve manier uitgevoerd en leert uw organisatie ook onze werkwijze kennen. Dit biedt voordeel op zowel de korte- als lange termijn.

Uw wensen inventariseren

Samen met u inventariseren wij uw behoefte. Dit betekent concreet dat we de gevraagde functie- en competentieprofielen analyseren, alsmede de zaken waar u als opdrachtgever waarde aan hecht. Dit doen wij op basis van zowel hard als soft skills.

Matchen

Nadat we, in samenwerking met u, uw arbeidsbehoeften in kaart hebben gebracht, zal ons systeem in het huidige kandidatenbestand de meest geschikte kandidaten selecteren. Daarnaast verzenden we een wervingsopdracht naar onze eigen wervingskantoren in het buitenland. We matchen uw arbeidsbehoefte aan onze medewerkers, om zodoende tot de beste selectie te komen.

Selectie

Vervolgens selecteren we de beste kandidaten. Dit doen we middels het doorlopen van de volgende stappen:

Intake (call)

De werving begint met een telefonisch intakegesprek. Hierin schenken we veel aandacht aan de werkervaring en de genoten opleiding(en) van de kandidaat. Daarnaast zijn motivatie en eerste indruk voor ons van groot belang. Tevens vindt een referentiecheck plaats.

Intake (live)

Wanneer de telefonisch intake van beide kanten als positief is ervaren, plannen we een live (face-to-face) gesprek in. Dit persoonlijke gesprek draagt enorm goed bij aan het kunnen creëren van de juiste match tussen de vacature en de kandidaat.

Voorstellen

Wanneer zowel de call-intake als live-intake positief zijn verlopen zullen wij de desbetreffende kandidaat voorstellen bij de opdrachtgever. Indien deze vervolgens akkoord is, kan de kandidaat gaan starten. Afhankelijk van de klant wordt deze laatste stap ook vaak door de inhouse recruiters van Job Invest uitgevoerd. De keuze om dit wel/ niet te doen ligt bij de opdrachtgever.

Meeting inhouse recruitment

In dienst

Medewerkers zullen altijd op een juiste manier begeleid worden wanneer ze bij u aan de slag gaan. Zo zullen onze inhouse recruiters en/ of jobcoaches bij een eerste opstart of instroom van nieuwe medewerkers, op locatie aanwezig zijn om hen op een goede manier op te vangen. De inhouse recruiter/ jobcoach is het eerste aanspreekpunt voor zowel u, als opdrachtgever, als voor de medewerkers die bij u werkzaam zijn. Ook verzorgt hij/ zij onder andere de informatievoorziening, begeleiding op de werkvloer en de aansturing en monitoring van de kwalitatieve en kwantitatieve prestaties. Ook wordt er gezocht naar mogelijkheden tot procesoptimalisatie.

Planning

Wij geven invulling aan uw planning en doen dit op basis van uw wensen. Daarbij kijken we naar zowel de korte- als lange termijn planning. Forecasting vinden wij een essentieel onderdeel, met het doel dat u ook op de lange termijn over een goede pool van medewerkers beschikt. Een juiste forecast zorgt er bijvoorbeeld voor dat we tijdig kunnen vaststellen of aanvullende instroom noodzakelijk is.

Waarborging van de kwaliteit

Job Invest hecht uiteraard veel waarde aan kwaliteit. We vinden het daarom erg belangrijk dat zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer elkaar scherp houdt in de gemaakte afspraken. In de partnerships met onze opdrachtgevers waarborgen wij de kwaliteit van de samenwerking op een aantal manieren. Denk hierbij aan:

- Het opstellen van een Service Level Agreement (SLA), met duidelijke targets
- Evaluatie en beoordelingsgesprekken van medewerkers
- Focus op voortdurende ontwikkeling van medewerkers
- Focus op procesoptimalisatie en kostenbesparingsprocessen
- Het hebben van een heldere en duidelijke overlegstructuur
- Korte communicatielijnen
- Heldere klachtenprocedure

Wervingsprocedure extra kracht bijzetten?

Heeft u interesse en wilt u uw kennis en expertise versterken? Of wilt u wat meer informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden van onze Inhouse Recruitment Service? Vul dan het formulier in en een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw wensen en behoeften te bespreken.

Inhouse recruitment versterken

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze inhouse recruiters

Iris de Wildt

Iris de Wildt
Recruiter

Loredana Mastromatteo

Loredana Mastromatteo
Recruiter

Rafal Owsiany

Rafal Owsiany
Recruiter

Michelle ter Wolbeek

Michelle ter Wolbeek
Recruiter

Malgorzata Sztybrych

Malgorzata Sztybrych
Recruiter

Magdalena Iwanowska

Magdalena Iwanowska
Recruiter