website_Koningsdag

HAAL HET MAXIMALE UIT KONINGSDAG 2021!

Helaas is Koningsdag dit jaar (weer) niet wat we voor ogen hadden. Maar dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het thuis niet leuk kan zijn. Er zijn namelijk genoeg manieren om er toch een leuke dag van te maken. Dus nodig één vriend(in) uit – of meerdere online –, haal een hapje en drankje in huis en haal samen het maximale uit Koningsdag!

Wij zetten al onze tips voor een geslaagde dag voor je op een rijtje, van Oudhollandse spelletjes voor thuis tot streamingtips voor de muzikale klanken.

Met deze Koningsdag spelletjes wordt het gegarandeerd leuk!

Klaar voor een beetje competitie in huis? Speel dan eens een van deze spellen!

Sjoelen

Heb je ergens nog een sjoelbak staan en staat deze alleen maar stof te vangen? Dan wordt het weer eens tijd voor een ouderwets potje sjoelen. Iedereen klaar? Gooien maar!

Koekhappen

Rijg een touw door een paar koeken, hang deze op en happen maar! Traditioneel spelen we dit natuurlijk met ontbijtkoeken, maar dit kan natuurlijk ook met andere koeken.

Spijkerpoepen

Dit wordt gegarandeerd lachen. Haal twee lege flesjes, een stuk touw en spijker tevoorschijn. Bindt de spijker aan het trouw en doe deze vervolgens om je heupen en zorg ervoor dat jouw spijker zo snel mogelijk in de fles zit!

Bordspellen

Onder het genot van een hapje en een drankje mogen een of meerdere bordspellen niet ontbreken vandaag. Let op, risico op familieruzies…

Koningsdag_jobinvest

Streamingtips

Net als vorig jaar kent Koningsdag ook nu weer een aantal mooie initiatieven. Zo kun je natuurlijk traditioneel naar onze Koning en Koningin kijken, die dit jaar Eindhoven bezoeken. Maar er zijn nog veel meer livestreams op Koningsdag! Wij zetten een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje!

Koningsdag_Jobinvest

The Streamers

Grote Nederlandse artiesten die het oranjegevoel naar jouw huiskamer brengen. Van Guus Meeuwis tot Susan & Freek, een hoop mooie artiesten zijn erbij! Haal jouw gratis kaartjes via www.thelivestreamers.nl!

538 Koningsdag

Het event in Breda mag dan niet doorgaan, maar Radio538 blijft niet bij de pakken neer zitten. Zo gaan ze nog steeds uitzenden via radio en televisie. Kijken dus! Check www.538.nl/koningsdag!

Nederlandse Vlag

Blijf op de hoogte

Alle jobs in je mail