Over ELHO

Elho is een succesvol familiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van kunststof plantenbakken gevestigd in Tilburg. In 51 jaar groeide het uit tot marktleider in Europa en een bedrijf waarbij ze innovatief zijn en leven van verandering. Daarom zoeken ze mensen met een drive, die net zo dol zijn op hun werk als wij. Om hierbij te helpen ondersteunt Job Investment het logistieke en productie proces. We zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe medewerker. Denk daarbij aan orderpickers, packers, reachtruckchauffeurs, etc.

_____________________________________________________________________________________________________

 

 

Packer

Vanwege aankomende drukte bij onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar gedreven packers. De werkzaamheden zijn het sorteren, inpakken, assembleren, ompakken, uitpakken, samenvoegen van goederen, stickeren, sealen, wegen, stapelen en testen van goederen.

Orderpicker

Je bent als orderpicker werkzaam binnen de afdeling logistiek waarbij je verantwoordelijk bent voor het verzamelen van goederen in het magazijn aan de hand van een orderverzamelformulier of een scanner.

Medewerker Support & Fairs

Ben jij representatief, beheers jij de Poolse taal en op zoek naar een uitdagende baan! Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker support en Fairs.

Logistiek Medewerker

Je bent als logistiek medewerker werkzaam binnen de afdeling expeditie waarbij je verantwoordelijk bent voor het laden en lossen en verdelen van goederen met behulp van een elektrische pompwagen.

Productiemedewerker

Kun jij fysiek werk verrichten en bij jij op zoek naar een uitdagende productiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Elho uit Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime productiemedewerker (5-ploegen).

Belt-Operator

Ben jij een natuurlijke leider en weet jij in een hectisch omgeving de rust te vinden? Dan zoeken wij jou! Voor ELHO uit Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime Belt Side Operator.