Deel uw vacature-01

Op zoek naar nieuwe medewerkers?

Wilt u dat vacatures snel en zonder zorgen worden ingevuld? Deel uw vacature dan met Job Invest! Dan gaan wij voor u op zoek naar de juiste kandidaat en verzorgen al uw wensen op het gebied van techniek, productie, logistiek en zakelijke dienstverlening.

Door vooraf uw wensen en behoeften duidelijk in kaart te brengen, vinden wij de juiste kandidaat volgens een op maat gesneden traject en met volledige focus. Met onze expertise wordt uw vacature adequaat ingevuld met de juiste persoon. Een gespecialiseerd team van gemotiveerde recruiters werft voor elk vakgebied de beste kandidaat – en zij staan klaar om nu al met uw vacature aan de slag te gaan!

Dus deel uw vacature en zet ons aan het werk. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het aanmelden is geheel vrijblijvend. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Uw vacature delen met Job Invest

Job Invest bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio. Met een enthousiast team van ruim 50 medewerkers staan wij dagelijks klaar voor onze klanten en kandidaten. Met onze persoonlijke dienstverlening zorgen wij keer op keer voor de juiste match tussen bedrijven en werkzoekenden.

Verzend vrijblijvend uw vacature

Meld hieronder uw vacature aan.

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo