Deel je CV

Deel je CV en blijf op de hoogte van de laatste vacatures!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Jouw droombaan is er. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf in de kijker te spelen! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures als jij jouw CV met ons deelt. Ben je geïnteresseerd in een baan als Accountmanager, maar zijn er geen vacatures beschikbaar? Geen probleem, wij houden een oogje in het zeil voor mogelijkheden die aansluiten bij jouw interesses. Zodra we een passende vacature vinden, laten we het je weten!

Ik heb nog geen cv.

Deel je CV

  • Max. bestandsgrootte: 8 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen CV?

Heb je nog geen CV opgesteld? Geen probleem en daar kunnen wij jou een handje bij helpen! Wij hebben namelijk cv templates gemaakt zodat jij het CV gemakkelijk kan aanpassen aan jouw situatie. Vervolgens deel je het CV met ons. Dan gaan wij voor jou op zoek naar de juiste baan!

Gelijk contact via WhatsApp

Via WhatsApp kunnen we je helpen bij het vinden van passende vacatures. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Werk zoeken en werk vinden

Als werkzoekende is het soms lastig om vacatures te vinden die bij jou passen. Niet voor niets dat allerlei instanties in het leven zijn geroepen om de vraag en het aanbod te matchen. Job Invest helpt zowel werkgevers als werkzoekende met het vinden van de beste match. Als je het bovenstaande formulier hebt ingevuld zijn wij al aan de slag gegaan om voor jou de werkgever te zoeken die past bij jouw wensen. Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het zoeken van vacatures. Hoe meer aandacht je besteed aan het proces van werk zoeken, hoe sneller jij jouw volgende uitdaging hebt gevonden! Wij hebben onze vacatures onderverdeeld in vier categorieën: