Voordelen van een CV-template zijn:
– Eenvoudig en snel
– Gratis CV-template
– Personaliseer door het toevoegen van je eigen gegevens
– Compleet CV
– Stijlvolle Lay-out

Voordelen van een CV-template zijn:

- Eenvoudig en snel
- Gratis CV-template
- Personaliseer door het toevoegen van je eigen gegevens
- Compleet CV
- Stijlvolle Lay-out

Eenvoudig en snel

Ben jij op zoek naar een CV? Wil jij er niet al te veel tijd in stoppen? Dan is ons CV-template iets voor jou! Het CV is zo ontwikkelt dat jij alleen jouw eigen ervaringen erin hoeft toe te voegen. Vul jouw gegevens en ervaring in op de plek waar staat aangegeven. Heb je minder werkervaring dan kopjes die er staan? Geen probleem verwijder de overige informatie van de pagina en de informatie er onder schuift automatisch op. Heb jij juist meer werkervaring dan mogelijkheden staan? Kopieer een voorbeeld van werkervaring, ga onder de tekst staan en plak het onder de tekst. Zo kan jij je volledige werkervaring toevoegen.

Gratis template

Weet jij niet hoe je een CV moet samenstellen? Weet je niet wat er in een CV moet komen te staan? Daar hebben wij een oplossing voor, vul je emailadres in en wij sturen jou een template toe die je helemaal eigen kan maken. Helemaal gratis! Wil jij dat er iemand samen met jou naar jou CV kijkt? Dat kan, geef hierboven aan dat je graag je CV wilt doorlopen en een van onze recruiters neemt contact met jou op. Vervolgens zal een van onze recruiters kijken of er nog zaken missen of dat jouw CV nu compleet is en je klaar bent om te solliciteren.

Sollicitatieproces

1. Solliciteer

Leuk dat je solliciteert, er wordt binnen één werk contact met je opgenomen

2. Telefonische screening

Wij bellen jou op om te kijken of er een klik is.

3. Live gesprek

Tijdens dit gesprek zullen er inhoudelijke vragen gesteld worden om de juiste match te maken.

4. Kennismaking

Wij zullen samen met jou kennis gaan maken met het bedrijf en wellicht je toekomstige werkgever.

5. Tekenen en starten

Yess, nog even online tekenen en je kan beginnen!

Personaliseer door het toevoegen van je eigen gegevens

Het Template is zo ontwikkelt dat jij alleen nog je eigen gegevens hoeft toe te voegen op de plek dat staat aangeven. Zo kan jij het CV helemaal personaliseren. Wanneer jij het toch lastig vindt om het template te bewerken en wil je dit graag samen met een recruiter doen? Geef hierboven aan dat je graag in contact komt met een recruiter en een van onze recruiters zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Compleet cv

Wil jij er zeker van zijn dat je CV compleet is? Maar weet jij zelf niet wat er allemaal in moet? Wij hebben het CV zo ontwikkelt dat alles voor een goed compleet CV er is in verwerkt. Van werkervaring tot referenties en algemene informatie tot vaardigheden. Met ons cv-template ben je klaar om te solliciteren. Voor jouw droombaan.

Stijlvolle lay-out

Het template is voorzien van een stijlvolle lay-out, waardoor je ook nog eens indruk maakt met de uitstaling en niet alleen met een compleet CV.  De lay-out heeft de kleuren van Job Invest, wil jij nu graag de kleuren aanpassen? Geen probleem, klik op het vlak, ga boven in de balk naar vormindeling en kies vervolgens bij vorminvulling de kleur die bij jouw past. Hierdoor kan je het CV helemaal eigen maken!