CV_template

CV Template

Vul het formulier hieronder in en jij ontvangt het CV template in jouw mailbox. Controleer ook je spam. Mocht de mail hierin terechtkomen, zorg dan dat je de mail markeert als 'gewenst'.

Ontvang de CV Template

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het template in je mail!

Hoe ziet het CV-template eruit?

Wij hebben voor iedere branche een CV-template opgesteld. Niet omdat de template zo enorm veel van elkaar verschillen in uitstraling. Maar voornamelijk om duidelijk te maken hoe recruiters verwachten dat de werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn weergegeven.

Onderdelen

In het CV-template worden onderdelen zoals: opleidingen, behaalde diploma's, cursussen, vrijwilligerswerk en natuurlijk werkzaamheden en de bijhorende verantwoordelijkheden. De beschrijving van werkzaamheden is het belangrijkst. Wat goed terug is te zien in het template is dat de werkzaamheden uitgebreid worden beschreven. Op deze manier is het duidelijk voor de recruiter welke functies er goed bij jou passen. Let dus goed op een uitgebreide toelichten van de werkzaamheden op jouw curriculum vitae.

We hebben er expres voor gekozen om geen foto te vragen voor het curriculum vitae. Er zijn een hele hoop onderzoeken hierover uitgevoerd met verschillende resultaten. Uiteindelijk gaat het om de kennis en kunde van de kandidaat en is een foto niet interessant. Daarbij zien we elkaar wanneer we een geschikte vacature voor je hebben gevonden.

Waarom?

Het komt wel eens voor dat kandidaten niet goed weten wat ze allemaal moeten vertellen op het cv. Daarom hebben onze recruiters een CV-Template gemaakt. Op deze manier worden de belangrijkste onderdelen belicht en wordt er duidelijk gemaakt hoe de werkzaamheden moeten worden beschreven. Zo voorkomen we grote misverstanden, zien de recruiters of het bedrijf wat jij voorheen hebt gedaan en heb jij een professioneel en duidelijk CV om te sturen.

Daarbij is het natuurlijk helemaal gratis om dit CV-Template te downloaden. We willen jullie graag een handje helpen om dichterbij die droombaan te komen. Het is hartstikke simpel om op deze manier het CV op te stellen. Je vervangt de tekst van het voorbeeld en kunt daar gemakkelijk je eigen tekst aan toevoegen.

CV-Template Word

Al onze CV-Template zijn gemaakt in Word. Op deze manier zijn ze voor iedereen toegankelijk.  In Word zijn kopteksten, teksten en afbeeldingen gemakkelijk aan te passen. Op deze manier is het een gebruiksvriendelijk CV wat enorm helder is voor de recruiters en werkgevers. Ons gratis CV-Template is daarom ideaal om te gebruiken als CV of als voorbeeld ter inspiratie. Ook als je geen Word hebt is het mogelijk om het CV-Template gemakkelijk te importeren in Google Docs, wat gratis is voor iedereen.

Voor iedere baan toepasbaar

Als je gaat solliciteren is een CV van groot belang om te laten zien en te vertellen wat jij kan. Op deze manier kan de werkgever of recruiter zien waarom jij zo geschikt bent voor de functie waar jij op hebt gesolliciteerd. Wij hebben templates gemaakt voor de branches: Logistiek, Techniek, Productie en Professional. Maar ook als je buiten deze branches gaat solliciteren kunnen onze CV-templates jouw verder helpen. Wij hebben voornamelijk de nadruk gelegd op de werkzaamheden en hoe je deze goed moet beschrijven om een helder beeld te schetsen voor de recruiter.

Heb je meer vragen over de vacatures per regio en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo