Over CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek.

CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

Veiligheid en kwaliteit hebben de hoogste prioriteit bij CurTec en zijn de motor voor de betrokkenheid van onze medewerkers en de constante verbetering van arbeidsomstandigheden en werkmethoden. Betrouwbaarheid (doen wat afgesproken is) bepaalt in grote mate de tevredenheid van onze klanten en het succes van ons bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij CurTec, solliciteer dan op een van onderstaande functies. Wil je meer informatie? Bel naar  +31 088 808 2000.

_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

Coördinator Kwaliteitscontrole

Heb jij ervaring met het verbeteren van het algehele kwaliteitsniveau, neem jij je verantwoordelijkheid en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou!