Over CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek. CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

 

Productiemedewerker 3-ploegen

Heb jij ervaring met productiemachines en heb je een technische opleiding gedaan? Ben je een echte teamspeler en flexibel ingesteld? Wellicht dat deze 3-ploegen functie als Productiemedewerker dan wel bij je past!

Coördinator Kwaliteitscontrole

Heb jij ervaring met het verbeteren van het algehele kwaliteitsniveau, neem jij je verantwoordelijkheid en ben je stressbestendig? Dan is deze functie als Coördinator Kwaliteitscontrole echt iets voor jou!

Parttime Assemblage Medewerker

Ben jij technisch aangelegd en ben je op zoek naar parttime werk en/of een leuke studentenbaan bij een toonaangevende organisatie? Ga dan aan de slag als Parttime Assemblage Medewerker bij CurTec!

Operator 3-ploegen

In deze 3-ploegen functie als Operator ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van productieorders op spuitgiet- en blaasmachines. Heb je interesse? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Productiemedewerker

Ben jij een aanpakker, heb je goede computervaardigheden en wil je een belangrijke bijdrage gaan leveren aan het productieproces van CurTec? Ga dan aan de slag als fulltime Productiemedewerker!