CurTec_vacatures

Over CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek. Als een resultaat dat CurTec werkgelegenheid biedt aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Maar vooral is CurTec van oorsprong een Nederlands bedrijf, ontstaan in 1991 door een verzelfstandiging uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL). Benieuwd naar De CurTec vacatures? Deze zijn hieronder te vinden.

CurTec Vacatures

Job Invest helpt CurTec met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle CurTec vacatures die momenteel open staan. Dus spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Maar ook onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Productie-/ Assemblage Medewerker

In deze functie draag je de verantwoordelijkheid over het nabewerken, verpakken en controleren van een of meerdere producten die tegelijkertijd geproduceerd moeten worden. Hierbij ga je altijd veilig en kwaliteitsgericht te werk.

Administratief Medewerker (parttime)

Als Administratief Medewerker Kwaliteit ga je diverse controles uitvoeren op het administratieve werk binnen de organisatie. Zo word je verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren en inscannen van productiepapieren ten behoeve van de GMP vrijgave van de productie.

Parttime Assemblage Medewerker

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de productie? Ga dan aan de slag als Parttime Assemblage Medewerker bij CurTec! In deze functie ben je, in ploegendiensten, medeverantwoordelijk voor het assembleren van de verschillende producten.

Gereedschapsmaker

Als gereedschapsmaker voer je zelfstandig reparaties en (preventief) onderhoud uit van de blaas- en spuitgiet matrijzen. Daarnaast zorg je voor het ombouwen van blaas- en spuitgiet matrijzen naar de juiste uitvoering.

Operator 3-ploegen

Ben jij een echte techneut en heb je ervaring met productiemachines? Dan is de functie als Operator echt iets voor jou! Je voert productieorders op een secure en kwaliteitsgerichte manier uit. Dus wil je meer weten? Klik dan op de button hieronder!

Productiemedewerker 3-ploegen

Als de echte teamspeler die je bent ga je aan de slag met het uitvoeren van productieorders, waarbij je verschillende machines gaat gebruiken. Je zorgt voor een goede dosering, een schone werkplek en een goed lopend productieproces.

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter. Zodat je wekelijks een overzicht ontvangt van vacatures die bij jou passen!