CurTec_vacatures

Over CurTec

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek. CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

CurTec Vacatures

Job Invest helpt CurTec met het werven van geschikte kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Hieronder staan alle CurTec vacatures die momenteel open staan. Spreekt dit bedrijf jou aan en wil jij het team versterken? Onze recruiters staan voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Reageer snel voordat de vacature gevuld is.

Productie-/ Assemblage Medewerker

In deze functie draag je de verantwoordelijkheid over het nabewerken, verpakken en controleren van een of meerdere producten die tegelijkertijd geproduceerd moeten worden. Hierbij ga je altijd veilig en kwaliteitsgericht te werk.

Facilitair Medewerker

Wanneer je werkzaam bent als Facilitair Medewerker ondersteun je de afdeling Maintenance op het gebied van reparaties, technische storingen en schoonmaakwerkzaamheden in- en rondom het gebouw. Dankzij jou kan iedereen binnen het bedrijf zijn/ haar werk goed doen!

Parttime Assemblage Medewerker

Ben jij op zoek naar een parttime baan in de productie? Ga dan aan de slag als Parttime Assemblage Medewerker bij CurTec! In deze functie ben je – in aflosdiensten – medeverantwoordelijk voor het assembleren van de verschillende producten.

Coördinator Assemblage

Wil jij dagelijks verantwoordelijk zijn voor de assemblage werkzaamheden van CurTec? Dan is deze functie echt iets voor jou! Je wordt namelijk het eerste aanspreekpunt op de afdeling voor de vaste medewerkers en de uitzendkrachten.

Logistiek Medewerker

Als Logistiek Medewerker krijg je te maken met een zeer divers takenpakket, waarbij je onder meer orders gaat verzamelen en gereedmaken. Is dit werk jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

Werkvoorbereider

Je bent werkzaam binnen de afdeling Technische Dienst en fungeert als de motor van dit team. Je richt je hierbij op korte en (middel)lange termijn planning en de opvolging hiervan. Je zorgt dan ook voor een strakke en efficiente organisatie.

Operator 3-ploegen

Ben jij een echte techneut en heb je ervaring met productiemachines? Dan is deze Operator-functie echt iets voor jou! Je voert productieorders op een secure en kwaliteitsgerichte manier uit. Meer weten? Klik dan op de button hieronder!

Productiemedewerker 3-ploegen

Als de echte teamspeler die je bent ga je aan de slag met het uitvoeren van productieorders, waarbij je verschillende machines gaat gebruiken. Je draagt zorg voor een goede dosering, een schone werkplek en een goed lopend productieproces.

Productie Technisch Assistent

In deze functie word je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben met het machinaal produceren van producten. Lijk dit je wat? Klik dan op onderstaande button om meer te lezen over deze baan!

Op de hoogte blijven

Wil jij alle relevante vacatures in je mail ontvangen? Zodat je gemakkelijk kan solliciteren en jouw ideale baan kan vinden? Laat hiernaast dan je e-mailadres achter en je ontvangt wekelijks een overzicht van vacatures die bij jou passen!