Job invest vacatures

Even bijkletsen

Wij gaan graag in gesprek met werkgevers. U weet wat u nodig heeft om uw bedrijf op te schalen en te laten groeien. De krachten die u nodig heeft kunnen wij bieden. Of het nu gaat om vaste of tijdelijke krachten, wij vinden de perfecte match voor uw vacatures. Naast het vinden van een match heeft Job Invest ook bijna tweeduizend uitzendkrachten waarmee wij onze klanten ontzorgen, ondersteunen en begeleiden op het gebied van productie, logistiek, techniek en zakelijke dienstverlening. Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laten we even bijkletsen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De perfecte match

Wij bieden u een zorgeloze invulling van uw vacatures. Onze grote database staat vol met kandidaten die niet kunnen wachten om te beginnen met werken. Allereerst kunnen we aan de hand van uw vacatureomschrijving de kandidaat kiezen die perfect matcht met uw vacatureomschrijving.

Verder hebben wij kandidaten van elk opleidingsniveau van LBO tot WO, met specialisaties op het gebied van techniek, productie, logistiek en zakelijke dienstverlening. Zo hebben wij per vakgebied een gespecialiseerd team van recruiters ontwikkeld dat steeds weer de beste kandidaten werven.

Dat willen we graag bewijzen! En daarom krijgt u de kans om vrijblijvend een vacature te delen

Uitzendkrachten

Job Invest heeft zo’n tweeduizend uitzendkrachten verspreid over verschillende bedrijven. Hierbij werken zij mee in de productie en logistiek, maar vervullen ze ook technische functies. Wij ontzorgen onze klanten en ondersteunen en begeleiden ze in het gehele proces. Dus heeft u een aantal handen te kort? Dan kunnen wij dat tekort invullen met geschikte uitzendkrachten.

Laat u ontzorgen en doe vrijblijvend een aanvraag!

Dus wil je graag een keer bijkletsen en wil je direct contact met Job Invest? Via Whatsapp kan je contact met ons opnemen om te chatten.

Whatsapp Logo