ALKU open avond

Wil jij een impressie krijgen van hoe het is om te werken bij ALKU? Dan is dit dé kans voor jou! Op 9 april 2022 is er een open dag bij ALKU in Tilburg. Deze open dag is vanaf 10:00 - 16:00 uur. Schrijf je via het formulier onder aan de pagina!

Vacatures

Machine Operator

Je komt als Machine Operator terecht bij de afdeling voorbewerking: het eerste station van productie. Jij gaat kozijn-, raam- en deurprofielen bewerken. Met een machine en instructies in de werkmap heb je alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat de machines zagen, boren en frezen. Voor jou allemaal geen probleem!

Montage madewerker

Als Montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en demonteren van kozijnen, verandadaken, dakkapellen, zonweringen en insectenweringen. Je krijgt dus te maken met veel verschillende producten. Zo plaats je ook binnen- en buitenafwerkingen, bouw je veranda's en prefab dakkapellen op en verricht je eindcontroles.

Logistiek medewerker

In deze logistieke functie word jij verantwoordelijk voor het ontvangen van zes meter lange profielen en het ervoor zorgen dat deze op de juiste plaats worden gelegd. Ook verzamel je profielen via een batchlijst door gebruik te maken van een reachtruck en je brengt de verzamelde profielen naar de productiehal, zodat er kan worden begonnen aan het productieproces.